Monday, 15 September 2014

Berpantang Putera ke 3 dengan set berpantang shaklee


Assalamualaikum

Malam ni nak tulis entry pendek jer...
Malam ni x nak cite details pasal produk hebat SHAKLEE
Next time saya akan cite erk

Sekarang tengah berpantangkan anak ke 3
Hari ni hari ke 41 dah
Sekejap jer rasanya bila dah hujung2 ni
Bila dah habis pantang nanti alamaknya x lama lagi dah kena keje balik
Ohhhh...x bestnyer...huhu

Cerita pasal shaklee balik
Hampir semua set shaklee saya dah cuba
Bermula dengan ostemetrix, set menyusu, set kesuburan/kecantikan kulit, set ibu mengandung & sekarang tengah consume set berpantang shaklee
Memang owesome la kesemua set shaklee ni
Next time saya kongsikan pasal kesemua set yang saya sebut tu erk

Tadaaaa (@_@)



Anda berminat? 

Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Fb : ija afilza
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam

Tuesday, 9 September 2014

Shaklee Collagen Powder : Rahsia Kulit Gebu Mulus

Assalamualaikum

Hari ni petang baru boleh update blog

Petang-petang ni nak share kenapa anda2 yang ingin cantik gebu & mulus diluar sana perlu ambik collagen powder shaklee.



Kenapa mesti Collagen Powder Shaklee ???

    • Collagen Powder Shaklee mengandungi400mg proprietari RSS collagen
    • Collagen Powder Shaklee mengandungi kolagen yang tulen, berkualiti tinggi dan diektrak dari sisik ikan merah (ikan merah adalah sumber collagen terbaik kerana daya ketahanannya)
    • Dalam Collagen Powder Shaklee, molekulnya ringan untuk memudahkan diserap oleh badan bagi kesan yang cepat dan hebat
    • Collagen Powder Shaklee mengandungi 7 bahan tambahan termasuk Vit B dan C yang menyokong kecantikan dalaman dan luaran anda

Kelebihan Collagen Powder Shaklee


Bulan September ni promosi collagen powder shaklee
rugi lau x grab tau (@_@)






Anda berminat? 

Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Fb : ija afilza
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam

Monday, 8 September 2014

Testimoni pengambilan ESP & GLA : period kembali normal

Assalamualaikum

Hai semua...
Masih monday bluess lagi ker???

Ajak korang lari fokus jap :)
Kali ni nak share testimoni seorang customer saya yang hanya sebulan lebih amal pengambilan ESP & GLA. 
Tujuan utama consume adalah untuk stabilkan period. Period selalu x teratur katanya. Pernah sampai 6 bulan sekali jer period. So tau2 la bila period x teratur ni badan pun rasa x bestkan???


Alhamdulillah...dapat bantu orang dengan shaklee ni...saya pun seronok dapat feedback positif dari costemer.

Untuk makluman semua
Gabungan ESP & GLA adalah basic set untuk stabilkan period yang tak teratur selain untuk kecantikan kulit jugak.
Untung kan, ambik set utk stabilkan period dapat bonus kulit cantik dengan shaklee.

Anda berminat? 
Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Fb : ija afilza
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam

Sunday, 7 September 2014

OSTEMETRIX : bukan sekadar kalsium

Assalamualaikum

Update blog pukul 2.30 pagi
Sebab X leh tdo 
Ni sebab minum nescafe tadi la ni..huhu

Kali ni nak share kelebihan ostemetrix yang rata2 dah tau kaya dengan kalsium untuk kesihatan tulang dan gigi. Sebenarnya kandungan ostemetrix ni lebih daripada sekadar kalsium.

Ostemetrix mengandungi :

 1000 mg kalsium : sumber semulajadi yg mudah diserap

400mg magneseum : bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & manguatkannya

400 IU vitamin D : merangsangkan penyerapan kalsium

Boron : Membantu dalam metabolisme tulang
Mangan, tembaga & zink : mengaktifkan enzim yg membantu dalam pembinaan kepadatan tulang



Ostemetrix ni perempuan & lelaki boleh makan. Sangat digalakkan untuk warga tua, wanita mengandung, wanita berpantang & ibu2 yg menyusukan anak.

Sejujurnya ostemetrix adalah suplement wajib saya setiap hari. Pengamalannya  makan 2-4 biji sehari sebelum tidur. Pernah jugak skip makan oste satu dua hari sebab terlupa. 
Saya skip satu dua hari tapi kesan amat terasa bila badan rasa x sedap, sengal sana sini, urat2 tegang, kaki kebas.

Pendek kata bagi saya memang xleh tinggal oste ni. Saya sarankan juga anda2 semua amalkanlah pengambilan suplement untuk kesihatan tubuh badan. Lebih2 lagi ostemetrix. Boleh share makan suami isteri.
Rasai kelebihannya sebelum terlambat.



Anda berminat? 
Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Fb : ija afilza
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam

Mealshakes untuk anak-anak & orang dewasa

Assalamualaikum

Hai selamat malam semua
Sambil2 layan AF konsert minggu pertama
Saya update blog sikit erk
Nak share kenapa MEALSHAKES penting untuk anak2 kita

1. Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk bina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.

2. Kaya dengan Protein yang membantu menyihatkan sel-sel

3. Mengandungi Vitamin A, C, E, Zink, selenium sebagai anti-oksida

4. Mengandungi lengkap Vitamin B-Complex, zat besi untuk membentuk sel darah merah yang sihat.

5. Kaya dengan serat larut yang membantu menyingkirkan lemak berlebihan daripada kolon dan perut

6. Minuman perisa multivitamin perasa Vanilla yang lengkap, tanpa pewarna dan gula tiruan.


7. Lengkap dengan 24 jenis Vitamin dan Mineral.


Setiap pagi memang menjadi kemestian saya bancuh susu anak2 dengan sesudu mealshakes. Sejak amal pengambilan mealshakes selera anak sulung saya makin bertambah malahan anak kedua saya dah x sembelit lagi.

MEALSHAKES boleh diambil seawal usia kanak2 setahun dan ke atas.

Selain anak2 orang dewasa pun boleh amal pengambilan mealshakes.  


Jom dapatkan mealshake dengan saya. X rugi beli mealshakes ni. Satu rumah boleh minum & boleh dicampur dgn pelbagai jenis minuman.

Meh beli meh...sempena promosi bulan ni anda boleh jimat RM2+.++ utk satu canister.
Nak lagi jimat beli 4 canister share dgn adik beradik, sedara mara & kawan2



Anda berminat? 
Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Fb : ija afilza
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam

Saturday, 6 September 2014

Promosi September 2014

Assalamualaikum

Hai semua
Lama x menulis kat sini
Walaupun senyap x sempat nk menulis kat sini
Saya masih aktif berbisness shaklee
Kedai shaklee saya sentiasa buka 24 jam ;)
Malahan saya & family memang pengguna tegar shaklee ;)

Hari ni nak maklumkan pasal promosi shaklee untuk bulan september 2014

Bulan ni shaklee buat promosi 2 produk serentak
Tentu ramai dah tau produk apa kan ;)

Dah tau pun xper laaa
Meh nk bagitau lagi
Bulan ni promosi MEALSHAKES & COLLAGEN POWDER
Bestkan promosi bulan ni
Satu family leh guna

                 
MEALSHAKES
Beli 3 percuma 1
Boleh jimat RM2+.++ utk 1 canister
Jimat RM1++ utk 4 canister


COLLAGEN POWDER
Beli 6 percuma 1
Boleh jimat RM2+.++ utk 1 kotak
Jimat RM2++ utk 7 kotak



Anda berminat? 
Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Fb : ija afilza
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam


Monday, 3 March 2014

Set Kombo ESP

Happy working semua

Hari ni update blog thru fon jer
Entry ringkas dan padat
Dlm blk mesyuarat sebenarnya
Tgh meeting....hihi

Hari ni nak announce promosi set kombo esp kat blog & page mammabiss

Dapatkan set kombo ini dgn harga promosi sepanjang mac 2014 dari saya

Bagi esp boleh beli 6 percuma 1...leh share ramai2 ni kan
Nak beli 1 pun boleh



Anda berminat? 
Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam