Monday, 8 September 2014

Testimoni pengambilan ESP & GLA : period kembali normal

Assalamualaikum

Hai semua...
Masih monday bluess lagi ker???

Ajak korang lari fokus jap :)
Kali ni nak share testimoni seorang customer saya yang hanya sebulan lebih amal pengambilan ESP & GLA. 
Tujuan utama consume adalah untuk stabilkan period. Period selalu x teratur katanya. Pernah sampai 6 bulan sekali jer period. So tau2 la bila period x teratur ni badan pun rasa x bestkan???


Alhamdulillah...dapat bantu orang dengan shaklee ni...saya pun seronok dapat feedback positif dari costemer.

Untuk makluman semua
Gabungan ESP & GLA adalah basic set untuk stabilkan period yang tak teratur selain untuk kecantikan kulit jugak.
Untung kan, ambik set utk stabilkan period dapat bonus kulit cantik dengan shaklee.

Anda berminat? 
Hubungi saya Hafiza Mustape 
Shaklee Independent Distributor [SID No : 910934] 
Mobile:014-5080523/011-37059693 
Emel:fizashah269@gmail.com 
Fb : ija afilza
Page : mammabiss

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Seluruh Kawasan Shah Alam, 
UiTM Shah Alam & Puncak Alam

No comments:

Post a Comment